Foto i Video

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Foto i video” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1″ main_heading_line_height=”desktop:36px;”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”50″][vc_column_text]Od davnina je poznata izreka da slika vrijedi više od 1000 riječi. U dobu Interneta i društvenih mreža, potreba za dobrim fotografijama je postala svakodnevna. Posjedovanje kvalitetnih i profesionalnih fotografija daje vam veliku prednost u odnosu na vašu konkurenciju. Činjenica je da kompanije prodaju više proizvoda i usluga kada su njihove prezentacije na internetu i printanim sredstvima oglašavanja popraćene neodoljivim slikama. Zašto onda ne iskoristiti priliku da privučete pažnju vaših kupaca prikazujući vlastite proizvode u najboljem svjetlu?

Svakom fotografskom i video projektu prilazimo sa istim ciljem: pokazati i naglasiti najbolje aspekte vašeg posla i vaše ponude. Prednost dajemo fotografisanju nekretnina i proizvoda ali naš rad se proteže i na hranu, portrete, turističke usluge te razne događaje.

Kroz video produkciju pomoći ćemo vam da predstavite svoju priču, od početnog koncepta do konačnog videa. Knopi Media pruža sve usluge korporativne video produkcije uključujući razvoj koncepta, produkciju i post produkciju. Za one kojima je potrebna kompletna usluga od pisanja skripte do konačnog rješenja na ekranu, mi ćemo napisati scenarij, producirati i pripremiti video koji će odgovarati vašim potrebama.

Naše iskustvo prostire se na video produkciju u oblasti nekretnina i arhitekture, komercijalnih proizvoda, informativnih videa, vodiča, promotivnih videa, reklama, intervjua, dokumentarnih filmova, animacija i bilo kojeg drugog oblika video produkcije.

Oblasti u kojima nudimo usluge fotografije i videa

Arhitektura i komercijalni proizvodi: arhitektura, nekretnine, proizvodi, usluge, poslovni portfoliji

Događaji: konferencije, konvencije, koncerti, sajmovi, festivali, izložbe, godišnjice, proslave, natjecanja i turniri

Portreti i korporativni portreti: privatne osobe, menadžeri, usposlenici, radni timovi, odbori

Moda i umjetnost: odjeća i obuća, modne kreacije, kalendari, katalozi, naslovnice albuma, knjige, posteri

Video kategorije: informativni, vodiči, promotivni, intervju, dokumentarni film, animacija

Informativni video

Odgovara potrebama kratkog uvodnog videa koji opisuje vaš proizvod. Cilj je da informiše i približi vaš proizvod ciljanoj publici ali ne i da ih optereti informacijama. Radi se o kraćim video prezentacijama od 60 do 120 sekundi. Oni su dobri da predstavite vaš proizvod ili uslugu ciljanoj publici i predstavljaju dobru osnovu za započinjanje komunikacije sa zainteresovanim strankama.

Promotivni video

Poromotivni video ili poznatiji kao reklame ima za cilj promociju određenog proizvoda ili usluge, najavu nekog događaja

Vodiči

Vodiči obično traju duže od 120 minuta i za cilj imaju detaljnije objašnjenje korištenja nekog proizvoda ili usluge, opisivanje neke nekretnine ili vodič kroz neko turističko mjesto.

Animacija

Animacija može biti posebna ili sastavni dio nekog videa. Animacije radimo u 2D ili 3D, u dva koncepta. Prvi je da napravimo video samo od animiranih slika i teksta, a drugi koncept je kombinacija snimljenog videa i animacije.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”50″][ultimate_heading main_heading=”Naši posljednji projekti” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ main_heading_line_height=”desktop:36px;” line_width=”320″][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”20″][vc_basic_grid post_type=”royal_portfolio” max_items=”12″ style=”load-more” items_per_page=”4″ element_width=”3″ item=”1511″ grid_id=”vc_gid:1496690712656-5a40b40d-6c77-7″ taxonomies=”41″][ultimate_spacer height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^1479|url^http://knopimedia.com/wp-content/uploads/2017/05/kontakt.jpg|caption^null|alt^null|title^kontakt|description^null” bg_override=”ex-full”][vc_column][ultimate_spacer height=”50″][vc_row_inner css=”.vc_custom_1496685297492{background-color: rgba(10,10,10,0.2) !important;*background-color: rgb(10,10,10) !important;}”][vc_column_inner][ultimate_spacer height=”50″][ultimate_heading main_heading=”Kontaktirajte nas”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”50″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ultimate_spacer height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”50″][royal_contact_form rf_form_title=””][/vc_column][/vc_row]